Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom: EDITORIAL PROSCENIUM SL

Raó social: EDITORIAL PROSCENIUM SL

NIF: B55211262

Adreça: C/ Riera Bugantó, 7, 1r 2a – 17003 – GIRONA – GIRONA

Telèfon: 634510097

Email: revistaproscenium@gmail.com

Registre Mercantil de Girona, volum 2991 de l’arxiu general. Llibre 0. Foli núm. 54. Full Gi-56933. Inscripció 1a. Data 01/08/2014

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la pàgina web, és donar a conèixer i contactar amb l’empresa EDITORIAL PROSCENIUM SL, que es dedica a l’edició de revistes i material de caire cultural, la creació de continguts culturals digitals per a tercers i la producció d’esdeveniments culturals. 

El present avís legal (d’ara endavant, l’”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.proscenium.cat

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre EDITORIAL PROSCENIUM, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb EDITORIAL PROSCENIUM, SL.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de EDITORIAL PROSCENIUM, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de EDITORIAL PROSCENIUM, SL.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

EDITORIAL PROSCENIUM, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

EDITORIAL PROSCENIUM, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EDITORIAL PROSCENIUM SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de EDITORIAL PROSCENIUM SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.