POLÍTICA DE PRIVACITAT

A través d’aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Per a conèixer la nostra política de cookies, utilitzades per recollir informació dels usuaris, li agraïm que llegeixi l’apartat Política de cookies de la nostra pàgina web.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació l’informem sobre la política de protecció de dades d’EDITORIAL PROSCENIUM, SL

Qui és el Responsable del tractament?

Les dades de caràcter personal que es poguessin recaptar directament de l’interessat seran tractats de manera confidencial i quedaran incorporats a la corresponent activitat de tractament titularitat d’EDITORIAL PROSCENIUM, SL

Com obtenim les seves dades personals?

Recollim les seves dades personals en diferents ocasions:

 • Cada vegada que vostè contacta directament amb nosaltres, per exemple a través de l’apartat contacte o qualsevol altre apartat en el qual empleni un qüestionari de la web o a través de les línies d’atenció telefònica a clients, per a sol·licitar informació sobre els nostres productes i serveis.

 • Quan vostè compra o contracta directament amb nosaltres un producte o servei. Els productes i serveis d’EDITORIAL PROSCENIUM, SL així com les seves campanyes promocionals, estan dirigits i pensats en la seva majoria per a adults. En aquest sentit, només recollirem i tractarem les seves dades personals si vostè té almenys, 16 anys. Es reserva la possibilitat de realitzar verificacions de l’edat de les persones que li faciliten dades personals. Qualsevol dada d’un menor de 16 anys serà eliminat.

 • Li agrairíem que ens ajudés a mantenir actualitzades les seves dades personals, informant-nos de qualsevol canvi en les seves dades de contacte o les seves preferències.

 

Quina informació podem obtenir sobre vostè?

A través dels diferents serveis i canals de contacte descrits en aquesta Política de Privacitat, es poden recaptar els següents tipus de dades sobre vostè, depenent de la seva relació amb el responsable del Tractament:

 • Clients i usuaris: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. No es demanen dades econòmiques.
 • Sol·licitants:

  Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic.

Amb quines Finalitats tractem les seves dades personals?

Per la seva condició d’usuari de la web, tractarem les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d’atendre la consulta que ens hagi efectuat i proporcionar-li informació comercial de productes i serveis de l’empresa.

Per la seva condició de client tractarem les seves dades per a prestar-li el servei sol·licitat i la gestió administrativa i comercial de la nostra cartera de clients.

Per la seva condició de Sol·licitant les dades proporcionades seran tractats únicament per als processos de selecció de personal presents o futurs realitzats per l’empresa.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Usuari i subscriptor: RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques.

Client: RGPD Article 6.1. b) el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part, o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuals. RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques.

Empleats: RGPD Article 6.1.b) el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part. RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

Sol·licitants: RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

Per a les altres activitats de tractament que puguin no aparèixer en aquesta política de privacitat, preguem que contacti amb el Responsable del Tractament per a demanar més informació.

Durant quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es recapten i per a determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

A qui comunicarem les seves dades?.

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte per obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions a organitzacions directament relacionades amb el responsable (Assessoria Fiscal, laboral i Comptable. Entitats financeres. Agència Estatal d’Administració Tributària. Empreses de formació. Entitat a qui s’encomani la gestió en matèria de riscos laborals. Institut Nacional de la Seguretat Social. Tresoreria General de la Seguretat Social. Organitzacions sindicals. Empreses encarregades de màrqueting i publicitat. Empreses de Selecció de personal). Forces i cossos de seguretat de l’Estat, òrgans judicials, Ministeri Fiscal.

Encara que en les transmissions de dades a través d’internet o des d’una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, ens esforcem al màxim a mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimentals necessàries per a garantir la protecció de la seva informació d’acord amb les exigències aplicables en matèria de protecció de dades.

Totes les seves dades es guarden en servidors segurs (o còpies físiques segures) de la nostra propietat o els nostres encarregats del tractament, i per a accedir a ells i utilitzar-los s’apliquen els nostres criteris i polítiques de seguretat (o unes altres equivalents dels nostres encarregats de tractament)

Realitzem Transferències internacionals de dades?.

EDITORIAL PROSCENIUM, SL no té previstes les transferències internacionals de dades.

Com mantenim protegits les seves dades?

Per a garantir la protecció i mantenir la seguretat, integritat i disponibilitat de les seves dades, utilitzem diverses mesures de seguretat.

Encara que en les transmissions de dades a través d’internet o des d’una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, tant nosaltres com els nostres encarregats del tractament, dediquem els màxims esforços per a mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental amb les quals garantir la protecció de les seves dades d’acord amb les exigències legals aplicables en aquesta matèria. Entre les mesures que utilitzem s’inclouen les següents:

 • Limitar l’accés a les seves dades únicament a aquelles persones que hagin de conèixer-los en atenció a les tasques que realitzen.

 • Com a regla general transferir en format xifrat les dades recollides.
 • Emmagatzemar les dades més sensibles (com les dades bancàries) només en format xifrat.
 • Instal·lar sistemes de protecció perimetral de les infraestructures informàtiques (firewalls) per a impedir accessos no autoritzats, per exemple hackers.
 • Comprovar habitualment els accessos als sistemes informàtics per detectar i detenir qualsevol ús indegut de les dades de caràcter personal.

En aquells casos en què li hàgim facilitat (o vostè hagi triat) una contrasenya que li permeti accedir a determinades parts de les nostres webs o de qualsevol altre portal, aplicació o servei sota el nostre control, és vostè responsable de mantenir-la en secret i de complir tots els altres procediments de seguretat que li notifiquem. No podrà compartir la seva contrasenya amb ningú.

Quins Drets poden exercir els interessats?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades es duen a terme per EDITORIAL PROSCENIUM, SL

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, i a retirar el consentiment prestat, davant EDITORIAL PROSCENIUM, SL B55211262 c/ Riera Bugantó, 7 1r-2a – 17003 – GIRONA – GIRONA. O bé dirigir un email info@proscenium.cat, indicant en l’assumpte “Protecció de dades”

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per a obtenir informació addicional o presentar una reclamació.