ARTICLE ESCOLLIT PER LECTURA

22 de juliol de 2024 2:52

Proscenium ja té versió per iPhone i Android

L’aplicació Revista Proscenium, fins ara només disponible per a iPad, ja es pot descarregar de manera gratuïta, tant des de liTunes en el cas del sistema IOS, com des del Google Play per a dispositius que funcionin amb sistema Android. L’aplicació pel sistema IOS (iPad i iPhone) ja està testada i, per tant, funciona correctament -l’experiència és més plaent com més alta és la gama de l’aparell-, mentre que la versió Android de l’aplicació és una versió beta. Això és: una versió en proves. Us encoratgem a descarregar-vos-la, a testejar-la i fer els vostres comentaris, que ens serviran per millorar l’experiència de l’usuari. La gran diversitat de dispositius mòbils que hi ha al mercat (més de 6.000) i que funcionen amb aquest sistema (Android), a més d’altres imponderables com l’espai de memòria lliure al dispositiu, provoca que es puguin produir algunes disfuncions que anirem identificant, també amb el vostre ajut, per tal de corregir tot allò que impedeixi una correcta visualització de la revista.

 

[columns] [span3]

2015-07-15 23.13.30

[/span3][span3]

2015-07-15 23.11.35

[/span3][span3]

IMG_3441

 

[/span3][span3]

Portada3

 

[/span3][/columns]

L’app Revista Proscenium, que està disponible des de l’octubre del 2013, és de subscripció gratuïta. Des de llavors, ja s’han publicat fins a 5 números de la revista, amb una periodicitat trimestral. El projecte ja ha rebut dos premis, el Carles Rahola de Comunicació 2014 a la Millor Publicació Digital, i els Premis E-tech 2014 al Millor Projecte, Producte o Servei Digital. A més, Proscenium va ser un dels vint projectes seleccionats d’entre un centenar per participar al Programa Creamèdia, promogut pel Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Catalunya (SDE) i per Barcelona Activa. Després de tres mesos de formació i de treballar el projecte, Proscenium va ser un dels cinc finalistes del Programa Creamèdia.

Revista Proscenium és una publicació digital, interactiva i nadiua per a dispositius mòbils, que va néixer amb una marcada vocació de servei públic i té com a objectiu donar suport, promoure i divulgar la creació catalana contemporània en l’àmbit de les arts escèniques, a més de contribuir a la seva internacionalització.