ARTICLE ESCOLLIT PER LECTURA

22 de juliol de 2024 4:29

L’últim Encontro Imaginari

Narcís Comadira és l’autor de l’Encontro Imaginari de cloenda “Un aperitiu al Flore”, un encontre literari entre Josep Carner, Mercè Rodoreda i Josep Pla, que interpretaran respectivament Jaume Mallofré, Carme Sansa i Pep Tosar. El nostre cinquè i darrer Encontro d’enguany serà molt especial, ja que és un Encontro “català” escrit expressament per a l’ocasió pel creador gironí (poeta, artista, dramaturg…). Comadira és l’autor del darrer Encontro per encàrrec de Joaquim Armengol, agitador i director del cicle. Comadira farà conversar aquests tres personatges icònics de la història de la literatura catalana i ho farà inspirant-se en la mateixa idea de l’Hélder Costa, autor dels encontros anteriors, aportant-hi, però, la seva personalitat. Serà, per tant, un Encontro Imaginari “català”.

Els intèrprets han acceptat el repte dels personatges assignats: Josep Carner serà interpretat per Jaume Mallofré (*), Mercè Rodoreda per Carme Sansa i Josep Pla per Pep Tosar! Serà un Encontro divertit i enjogassat. La direcció escènica anirà a càrrec de l’Evelyn Arévalo, que interpretarà també el paper de presentadora-moderadora de l’Encontro. I com sempre hi haurà sorpreses musicals… amb l’imprescindible acompanyament al piano de David Anguera.

I com a cada Encontro, Incavi proposa un maridatge. Per a aquesta ocasió ens convidaran a marinar aquest nostre Encontro de cloenda amb el picapoll del Celler Oller del Mas (DO Pla de Bages) i la carinyena i el lledoner del Celler Espelt (DO Empordà).

L’entrada a l’Encontro és gratuïta.

 

Versio3_Encontro Imaginari 5_31maig2015

(*) Jaume Mallofré substitueix Xavier Albertí, el qual per motius d’agenda professional, malauradament no podrà participar en l’Encontro tal i com estava previst i anunciat.